Rakennusvälinevuokrausta monenlaisiin tarpeisiin Siilinjärvellä

Yhteystiedot

Pienkone-Ekspertit Oy vuokraa rakennusvälineet Siilinjärvellä. Saat meiltä monenlaiset telineet, henkilönostimet, piikkauskaluston, hiomakoneet, kuivaimet, naulauskalustoa ja mittauskalustoa rakentamiseen ja remontointiin, olitpa sitten alan ammattilainen tai harrastelija. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri oikeat välineet eri työtehtäviin, jotta urakka sujuu suunnitelmien mukaan.

 

Kiinnostuitko rakennusvälinevuokrauksesta? Tutustu valikoimaamme sekä hinnastoomme ja ota yhteyttä! Olet myös tervetullut käymään liikkeessämme Siilinjärvellä.

Telineet ja henkilönostimet

Työskentely korkeissa paikoissa vaatii välineitä, joiden avulla työskentelyn turvallisuus voidaan varmistaa. Pienkone-Ekspertit Oy:n valikoimasta löytyy erilaisia telineitä ja henkilönostimia eri käyttötarkoituksiin. Telineet ovat helppoja koota, ja ne pysyvät tukevasti paikoillaan. Henkilönostimet vievät helposti ja samalla turvallisesti korkeisiin paikkoihin, esimerkiksi rakentamaan tai maalaamaan kattoa.

 

Meiltä saa myös 60-500kg maantiivistäjät.

Piikkauskalusto ja hiomakoneet

Rakennustöihin liittyy usein betonin tai asfaltin piikkausta. Pienkone-Ekspertit Oy:n vuokrakalustosta löytyy sekä kevyitä että raskaampia piikkauslaitteita eri käyttötarkoituksiin. Myös hiomakoneiden vuokraus onnistuu, joten esimerkiksi lattioiden ja seinien hionta sujuu tehokkaasti ja tasaisesti.

 

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Kuivaimet ja ilmanpuhdistimet

Rakennustöiden aikana ja niiden jälkeen on tärkeää huolehtia siitä, että pinnat kuivuvat kunnolla ja että ilma on raikasta. Pienkone-Ekspertit Oy vuokraa tehokkaita kuivaimia ja ilmanpuhdistimia, jotka auttavat poistamaan kosteutta ja pölyä sekä parantavat sisäilman laatua.

Naulaus- ja mittauskalusto

Rakentamisessa tarvitaan myös erilaisia naulauskoneita ja mittausvälineitä. Pienkone-Ekspertit Oy:n vuokravalikoimaan kuuluu useita erilaisia naulauskoneita ja kompressoreita, joilla saat tehtyä ammattimaista jälkeä niin sisä- kuin ulkotöissäkin. Mittauskaluston osalta valikoimaan kuuluu esimerkiksi laseretäisyysmittareita, kulmamittareita ja tasoja, joiden avulla saat tarkkoja mittaustuloksia.