Kokonaisvaltaista pienkonehuoltoa Siilinjärvellä

Ota yhteyttä

Pienkone-Ekspertit Oy tarjoaa pienkonehuoltoa osaavin ottein Siilinjärvellä. Huollamme esimerkiksi ruohonleikkurit, robottiruohonleikkurit, moottorisahat ja veneet.

 

Voit varata ajan huoltoon nopeimmin puhelimitse. Kiireettömissä tilanteissa voit myös lähettää sähköpostia tai jättää yhteystietosi lomakkeella.

Hoida huolto ajoissa

Pienkoneen huollon avulla varmistat sen, että laite toimii kunnolla. Samalla lisäät laitteen käyttöikää ja jopa ylläpidät sen jälleenmyyntiarvoa. Suosittelemmekin varaamaan ajan huoltoon ajoissa, ennen kuin laitteeseen tulee esimerkiksi sen ikääntymisestä ja käytöstä johtuvaa vikaa.

 

Pienkone-Ekspertit Oy:n asiantuntijat ovat kokeneita pienkoneiden huoltajia. Huollamme esimerkiksi robottiruohonleikkurit ja moottorisahat. Tarvittaessa huolto kattaa myös esimerkiksi terien teroittamisen, jolloin kone pysyy toimintavalmiina koko kesän. Meiltä löytyy myös runsaasti veneiden kunnostamisessa tarvittavaa osaamista. Huollamme niin perämoottorit, sisämoottorit kuin sähköjärjestelmätkin, ja voimme auttaa sinua myös varaosien hankkimisessa.

 

Saat meiltä erinomaista huoltopalvelua ja hyvän mielen kaupan päälle. Ota yhteyttä, niin varataan aika huoltoon!

Korjaukset ammattitaidolla

Menikö pienkoneesi rikki? Ei hätää – me pistämme sen kuntoon! Pienkone-Ekspertit Oy:n asiantuntijat korjaavat kokenein ottein kaiken merkkiset ja malliset pienkoneet. Olipa kyseessä sitten moottorisaha, ruohonleikkuri, lumilinko tai muu kone, voit luottaa ammattitaitoomme.

 

Paikannamme vian nopeasti ja etsimme tarvittavat varaosat. Jos meiltä ei löydy tarvittavaa osaa, tilaamme sen nopeasti. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Pienkonemyynti

Laaja valikoima varaosia

Valikoimastamme löydät varaosat monenlaisiin pienkoneisiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmis auttamaan oikeiden varaosien löytämisessä, ja usein voimme tarjoa muutamaa hyvää vaihtoehtoa. 

Panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun ja laajaan varastoon, joten meillä sinun ei yleensä tarvitse odotella varaosan saapumista. Ota yhteyttä ja kysy lisää valikoimastamme!