Pienkonemyyntiä Siilinjärvellä – kattava valikoima koneita

Yhteystiedot

Pienkone-Ekspertit Oy on pienkonemyynnin ammattilainen Siilinjärvellä. Meiltä löytyy kattava valikoima ruohonleikkureita sekä puutarha- ja metsätyövälineitä. Saat meiltä myös robottiruohonleikkurit asennuksella ja käyttöopastuksella. Myymme lisäksi monenlaiset varaosat.

 

Tule käymään tai kysy lisätietoja! Autamme mielellämme sopivan laitteen tai varaosan löytämisessä.

Puutarha- ja metsätyövälineet

Pienkone-Ekspertit Oy:n valikoimasta löytyy myös laaja valikoima puutarha- ja metsätyövälineitä, kuten moottorisahoja, raivaussahoja, pensasleikkureita ja oksasilppureita. Tarjolla on sekä ammattilaisille että kotikäyttäjille sopivia malleja.

 

Tule tutustumaan valikoimaamme tai ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Robottiruohonleikkurin asennuspalvelu

Saat meiltä Husqvarna Automower- sekä Stihl iMow -robottiruohonleikkurit avaimet käteen -palveluna. Meiltä ostaessasi kartoitamme juuri sinun pihaasi sopivan robottileikkurin ja halutessasi toimitamme sen asennettuna. Saat meiltä myös laitteen käyttökoulutuksen. Asennamme myymiemme robottileikkureiden lisäksi myös muualta ostetut Husqvarna-, Gardena- ja Stihl-robottiruohonleikkurit. Tarjoamme robottiruohonleikkurien asennuspalvelua koko Pohjois-Savon alueella.


HUOM! Robottiruohonleikkurin asennus on kotitalousvähennyskelpoinen palvelu, eli voit saada vähennystä veroista ostaessasi palvelun meiltä.

Lue lisää pienkonehuolloista

Ruohonleikkurit

Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ruohonleikkureita, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin pihoille. Tarjolla on työnnettäviä ja ajettavia ruohonleikkureita sekä robottiruohonleikkureita. Valikoimistamme jokainen löytää varmasti itselleen sopivan mallin.

 

Kaikki myymämme ruohonleikkurit ovat tunnettujen ja hyväksi havaitsemiemme valmistajien laitteita, joten voit olla varma niiden kestävyydestä ja toimivuudesta.

Asiantuntevaa palvelua

Pienkone-Ekspertit Oy:n asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan pienkoneen tai varaosan. Lisäksi tarjoamme laadukasta huolto- ja korjauspalvelua, jotta pienkoneesi pysyvät toimintakunnossa mahdollisimman pitkään.

 

Tule käymään liikkeessämme Siilinjärvellä! Voit myös soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. 

Yhteystiedot ja aukioloajat